Fanteziile femeilor


Nu doar bărbaţii sunt cei care au fantezii legate de sex, ci şi femeile visează adesea la întâlniri şi la tot felul de picanterii senzuale. Unele doamne se gândesc mereu la tot felul de poveşti pe care şi-ar dori să le trăiască, altele, în schimb, au un scenariu favorit, în jurul căruia gravitează diferite elemente.
Se ştie că doar ideea de a vedea două femei mângâindu-se le provoacă domnilor o plăcere foarte mare. Ideea de a petrece o noapte împreună cu o persoană de acelaşi sex reprezintă însă una dintre dorinţele ascunse ale multor doamne.
O noapte în braţele unei femei este una dintre cele mai des întâlnite fantezii ale reprezentantelor sexului frumos.
O femeie cunoaşte perfect ceea ce provoacă plăcere, ştie toate zonele sensibile ale corpului şi este mult mai tandră atunci când vine vorba de mângâieri şi săruturi. Să aibă la dispoziţie doi bărbaţi care să aibă grijă de ea este altă fantezie întâlnită la foarte multe femei. Fie că se gândesc la raportul sexual în sine, fie că nu, orice femeie este fascinată de ideea de a avea alături doi masculi care să-i îndeplinească toate capriciile.

3 comentarii:

diana spunea...

am incercat si eu cu o tipa, este super, nu cred ca pot sa descriu in cuvinte, acum inteleg de ce barbatii sunt inebuniti sa ne linga in pasarica, este extrem de gustoasa ;)

Anonim spunea...

Eu nu fut niciodata doar dau limbi in pizda si este minunat.

Unknown spunea...

As da o limba într-o pizda dulce zemoasa nu contează virata va rog sa ma contactați cu încredere 0754597856 rezolv ori ce doamna