Revelion cu fantezie implinita

De revelion a fost o nebunie la mine acasa, am invitat o prietena de-a mea si doi prieteni de-a ei, nu ii stiam dar am fost de acord si eu si sotul meu sa vina insotita de cei doi.
M-am imbracat foarte lejer, intr-o rochita rosie foarte decoltata, pe dedesupt fara sutien sau chilotei, doar un dres de culoarea pielii si pantofi rosii cu toc inalt, am fost si la coafor sa fiu frumoasa in seara de revelion, sotul meu cand ma vazut asa mi-a spus ca ii vine sa ma linga in pizda asa imbracata, fara sa-mi dea rochia jos.

I-am spus sa se linisteasca ca trebuie sa vina invitatii si trbuie sa fim pregatiti, nici nu am terminat fraza ca au sunat la usa, cand am deschis era prietena mea si cei doi priteni, ea era foarte eleganta si la fel si cei doi tipi care aratau foarte bine. I-am invitat inauntru si le-am spus sa se faca comozi, sotul mei ia servit cu cate un whisky si pritenei mele am servit-o eu cu o crema de whisky, era in jur de 9 seara ceasul, pe la 11 deja baietii erau putin luati si dansau cu prietena mea, eu dansam cu sotul meu care era deja foarte ametit.

Prietena dansa foarte lasciv cu cei doi, amundoi se frecau de ea si o mangaiau peste tot, sotului meu deja ii era putin rau, m-am dus cu el in dormitor sa se intinda putin, l-am lasat acolo sa isi revina, cand m-am intors din dormitor prietena mea ii sugea pula unuia dintre tipi si celelalt o lingea in pizda, nu imi venea sa cred ce vad, nici nu am avut curaj sa-i deranjez, m-am asezat pe canapea si mi-am aprins o tigare si ma uitam la ei.

Ei nu s-au oprit nici un moment, parca ma uitam la un film erotic dar acel film era live in sufrageria mea, ma excitam si eu, simteam cum mi se umezeste pasarica dar nu aveam tupeu sa intervin dar tipul care o lingea pe la spate pe prietena mea se uita la mine si continua s-o linga, mi-a facut cu ochiul si apoi si-a scos pula din pantaloni, era deja intarita si a inceput sa si-o frece, eu ma incingeam din ce in ce mai tare.

Sa oprit si a venit spre mine si fara sa spuna ceva a inceput sa-mi sarute picioarele, nu am zis nici eu nimic il lasam sa ma sarute ca imi placea, usor, usor urca in sus si ma excitasem si eu foarte tare dar ma gandeam si la sotul meu, imi era frica sa nu ma surprinda, tipul ma tras usor inspre el si mi-a desfacut larg picioarele.
Eram deja uda si a inceput sa ma linga in pasarica prin dres, era prea mult, nu mai puteam de excitare, ma udam abudent si clitorisul imi zvacnea, l-am luat de par si l-am tras sa-l sarut pe gura, il sarutam ca o nebuna, el mi-a luat o mana si mi-a pus-o la treaba, sa-i frec madularul, nu am mai rezistat si i-am luat-o in gura sa-i simt gustul, era buna, groasa si gustoasa, nu a durat mult si mi-a umplut gura cu sperma, am inghitit tot sa nu ma stropeasca pe rochie sau pe fata, daca se trezea sotul meu si ma vedea patata pe rochie...

Era tipul in al noualea cer, m-am dus la preitena mea si i-am soptit sa se grabeasca si sa nu-l lase pe tip sa ejaculeze aiurea, cand am vrut sa ma ridic am simtit cum mi-a tras dresul jos tipul si mi-a bagat-o adanc, a intrat toata ca eram uda fleasca la pasarica, nu am rezistat tentatiei mai ales ca nu avusesem orgasm si eram excitata ca naiba, in timpul asta prietena mea sa ridicat si a inceput sa ma sarute pe fund, celalat tip a venit in fata mea si ma tras de cap spre pula lui, mi-a bagat-o in gura sa i-o sug, era incredibil, eram fututa pe la spate si in acelasi timp sugeam alta, mi se implinea o fantezie mai veche.

Am avut un super orgasm, noroc ca in timpul ala aveam pula tipului in gura si nu am putut sa tip de placere, tipul care i-o sugeam a ejacuat si el imediat, m-am chinut ceva sa inghit tot, tipul ejacula in continu, credeam ca nu se mai opreste.
Apoi tipul care ma futea pe la spate i-a bagat-o prietenei mele in gura, a inceput sa-l suga cu pofta, eu i-am bagat mana la pasarica si am inceput sa-i frec lindicul energic, a avut si ea orgasm odata cu tipul care i-o sugea, a inghitit si ea tot.
Le-am spus tipilor sa isi bage penisurile inapoi in pantaloni si am tras-o pe prietena mea in baie sa ne aranjam, mi-am schimbat si dresul ca era ud intre picioare, imi era frica ca se trezeste sotul meu si ne gasea asa.

Cand am iesit din baie am auzit afara cum incepuse sa arunce cu artificii, era ora 12, cei doi tipi au desfacut o sampanie, m-am dus sa-l trezesc si pe sotul meu sa bea sampanie cu noi, sa trezit, mai greu dar sa trezit, am baut sampanie ne-am urat la multi ani dar eu ma simteam vinovata asa ca l-am luat de mana pe sotul meu si l-am dus in baie, el nu stia ce vreau sa fac.
Ne-am inchis in baie, i-am scos pula si am inceput sa i-o sug, era moale dar sa intarit repede, a trebuit sa o sug destul de mult ca sa isi dea drumul, noroc ca nu a ejaculat multa sperma ca nu mai puteam sa inghit prea multa.
I-a placut sotului meu surpriza, isi revenise complet si avea chef de distractie, asa ca ne-am distrat cu ce-i doi tipi si prietena mea, pana dimineata.

Prietena mea era ametita bine dimineata si nu a vrut sa plece cu cei doi tipi, cum au iesit baietii pe usa prietena mea si-a scos rochia si a ramas doar cu chiloteii pe ea. Am intrebat-o razand ce face si mi-a spus ca ii este cald, sotul meu se uita la ea cu gura cascata, apoi si-a scos si chiloteii si razand a spus ca e foarte excitata si ca ne doreste pe amundoi, ca vrea sa faca dragoste cu amundoi odata.

Eu simtindu-ma vinovata fata de sotul meu mi-am scos si eu rochia si am ramas doar cu dresul pe mine, l-am luat pe sotul meu de mana si l-am asezat pe canapea, intre noi doua, i-am scos pula din pantaloni, i-am luat mana prietenei mele si i-am asezat-o pe pula, sa i-o frece, apoi am tras-o de cap sa ne sarutam, ne lingeam cu limbile, apoi prietena mea la sarutat pe sotul meu.
Eu i-am tras pantalonii de pe el, in timpul asta prietena mea incepuse sa i-o suga, eu m-am dus in spatele prietenei mele si am inceput sa o ling in pizda, era sotul meu foarte excitat, gafaia din ce in ce mai tare, prietena mea i-o sugea ca o nebuna, nu a mai rezistat mult sotul meu si a ejaculat, ea a inghitit tot si a continuat sa i-o suga pana sa intarit pula la loc.
I-am spus sotului sa se intinda pe canapea, prietena mea sa urcat peste el si si-a bagat-o in pizda si a inceput sa se miste in sus si in jos, eu m-am asezat cu pizda peste gura sotului si noi doua am inceput sa ne sarutam si sa ne mangaiem sanii. Eu am avut prima orgasm si am tipat foarte tare, eram inebunita de ce se intampla, m-am dat jos de pe sotul meu si l-am sarutat si i-am soptit sa imi spuna cand ii vine sa ejaculeze.

Prietena mea a avut si ea orgasm in pula sotului, am tras-o de pe el si i-am spus sotului sa ma futa in cur, prietena mea a inceput sa ma linga in pizda in timp ce eram penetrata in fund, simteam cum imi vine iar un orgasm, sotul meu era si el super excitat.
Eram zapacita de atata placere si orgasmul nu sa lasat asteptat, prietena mea a lins tot, simteam ca ii vine si lui sa ejaculeze si m-am tras din pula lui si m-am aruncat si eu pe jos si i-am spus sa se ridice in picioare sa ejaculeze pe amundoua.

Eram la picioarele lui si am inceput sa i-o frec si prietena mea ii lingea capul penisului, eu mi-am bagat limba sa-i ling coaiele, sa-l excit si mai tare.
Cand a simtit ca ii vine sa ejaculeze ne-a anuntat si ne-am pus amundoua cu gurile spre pula lui, ne-a stropit pe amundoua si in gura si pe fata, apoi ne-am lins una pe alta de sperma. Eram toti estenuati, am facut dus si ne-am culcat toti trei in acelasi pat, am adormit imediat, eram super extenuata dar satisfacuta si multumita.

21 de comentarii:

Andrei spunea...

ai avut un super revelion, cat de tare esti, daca ai nevoie de inca un tip, sunt disponibil oricand pentru tine

te pup peste tot roxana

p.s. mai terminat cu povestea asta, am o pula de un metru in pantaloni acum, trebuie neaparat sa ma descarc

klaus spunea...

foarte bine scrisa fantezia, un pic cam sex sportiv dar merge, m-am excitat citind-o....am chef de lins o pasarica acum ...id downx73 FB!!

Anonim spunea...

Este fantezie sau este ceva real?

marian spunea...

ce tarfulita esti....ai servit 4 portii de sperma intr-o noapte, fututa in cur, 2 de-o data, lins sperma de pe fata. La naiba, m-am excitat si acum trebuie sa ma masturbez!!! :(

Anonim spunea...

Seara de swing obisnuita. Aveti multi prieteni de obicei sau ocazional ? :)))))))

Roxana spunea...

a fost ceva real...
da marian, sunt o tarfulita si m-am masturbat dupa ce am terminat de scris ;)

Alex spunea...

esti nebuna, vrei sa ma termini, sunt bolnav de pula sculata ;)
esti tare

Mihăescu Florin spunea...

Buna Roxana foarte frumos 10 cu felicitari mi-as dori sa vorbim daca se poate am si eu o fantezie cu sora mea se poate un aidi de mess?

Anonim spunea...

Roxana, cum pot sa te contactez? Vreau sa vorbesc ceva cu tine.

Roxana spunea...

imi puteti scrie pe mail

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Posteaza si tu o imagine cu chiloteii tai stropiti cu sperma .

Anonim spunea...

Hmmm super excitant Roxi bravo! si eu am am o poveste cat se poate de blestemata si de reala impreuna cu mama mea dar a fost si este incredibil de bine!.. as vrea sa discut cu doamne,fete care sunt curioase... dany.mutu@yahoo.com email sau messenger.

marian spunea...

tarfa mica, m-am masturbat toata ziua cu gandul la pizda ta, dar nu am ejaculat deloc. acum chiar nu mai pot, trebuie sa-mi golesc coaiele...Cred ca o sa ejaculez o gramada de sperma, ce zici ai vrea sa o primesti pe fata si in gura?

Anonim spunea...

Vreau si eu sa dau limbi s in fund s pasarica s sa faceti uro in gura mea danut ma numesc

Unknown spunea...

Buna Roxana da si mie add ta de mess sau de fb daca ai ca lmi place de tine te pup unde vrei u draguzta

Anonim spunea...

Super excitant, vreau si eu sa ma joc cu voi..
Eliza

Anonim spunea...

0766270594

Anonim spunea...

Sunt adi si am 20 de ani si sunt din galati
Eram intr-o seara si state-am pe pat in pula goala si mi-o mangaiam cu tandrete , o am de 21 cm , pula era tapana rau , am scuipat in palma si mi-o frecam repede cum aveam patu pe colt am vazut-o pe mama cum isi freca pizda cu nerbdare sa o fut , am vazut-o si m-qm ridicat in picioare si mi-o frecam rau de tot pana si-a dat mama drumu pe ea a inceput sa tipe rau de tot sa o aud , m-am dus la ea am sarutat-o si o mangaiam la pizda am pus-o pe patul meu si o lingeam in pizda in cur si tot as (ah ce pula sculata am. Ma joc cu ea acum si scriu in acelasi timp) ah si o lingeam in cur avea o pizda catifelata si un gust bun in pizda �� dupa s-a pus pe mine si mi-a luat pula-n gura se inneca cu ea , mi-a supto si mi-a dat limbi pe capul pulii pana n-am mai putut i-am zis mama nu-mi mai da limbi ca ma pis , si ea continua ca sa ma pis pe fata ei ahhhh si deodata ma pis pe fata ei i-am favut baie cu pisat ahhhh ce moment fain era , dupa o iau o fut in picioare in cur si tit asa usa era intre deschisa , si venea matusa la noi , si mama rupea de gemete auzisera matusa gemete a venit si a tras cu coada ochiului noi faceam 69 si ea la fel ne ffilmasera si isi freca pizda pana la urma se prefasesera ca , cadesera ca sa o vad era cu pantalonii in vine m-am dus la ea (ahhhhhhh mai am putin si-mi dau drumu) si am luato la muit si tot asa pana mi-am dat drumu in gura ei ahhhhhhhhhhhhh numai pot imi vine sa o fac la telefon care vrea sex la tel (femei) sunati-ma 0755846988

Anonim spunea...

Hai

Unknown spunea...

Vreau sa ling savarina la o doamna discreta 0754597856