Ma ling singura in pizda

Buna Roxy,

Vreau sa iti spun si eu povesioara mea, sunt o tipa draguta, satena cu ochii verzi, inaltuta si slabuta si ador sa ma mangai si sa ma ling, da, ai auzit bine, sa ma ling singura intre picioare, cand eram mica am facut gimnastica si pot sa fiu foarte flexibia, imi pot duce capul intre picioare si sa imi ling propria pasarica, am incercat asta intr-o zi cand eram foarte excitata si imi doream sa simt si altceva ca imi atinge pasarica.

Mi-a venit ideea asta vazand o poza cu o tipa pe net care isi lingea sanii, atunci m-am intrebat daca mai sunt flexibila si cat pot sa imi ating pasarica cu limba.
M-am dezbracat complet, m-am incalzit putin cu cateva exercitii, m-am intins pe canapea si mi-am tras soldurile spre cap, m-am indoit ca un covrig si am ajuns cu buzele la pasarica, am inceput sa imi ling clitorisul, era atat de placut si pasarica incepuse sa se ude, vedeam cum imi iesea secretia dintre labii, nu am rezistat tentatiei sa nu ma gust, mi-am sarutat propile labii si mi-am gustat propria secretie, mi-a placut gustul foarte mult.
Ma excitam si mai mult, traiam niste senzatii unice, lingeam si eram linsa, imi placea si mirosul care il emana pasarica, eram excitata la maxim, am avut orgasm si am lins tot, am continuat sa ma ling, nu ma mai saturam de senzatia care o traiam, ma lingeam incontinu si am avut orgasme multiple.
Am adormit acolo pe canapea in timp ce imi mangaiam pasarica cu degetele, cand m-am trezit eram tot excitata si miroseam toata a pasarica, miroseam a sex, miroseam a orgasm, numai gandindu-ma la ce am facut ma udasem iar, am inceput sa ma masturbez si am sfarsit iar lingandu-ma in pizda.

Din ziua aia ma ling si masturbez mai des, ador sa fac sex cu mine. Chiar daca acum sunt maritata si satisfacuta total, senzatile care le traiesc cu mine nu le mai traiesc cu altcineva, weekendul trecut am fost singura si m-am lins toata ziua, sambata de la vreo 10 pana la 8 seara numai asta am facut, cu cateva pauze de tigara si cafea, in rest nu mi-a trebuit nimic.

Anonima din Bucuresti