Fututa si linsa in fund

Sotul meu in ultima vreme imi doreste foarte mult anusul, ii place mai mult sa ma linga, sa imi bage degetul si sa ma futa in cur mai mult ca oricand, imi spune ca fundul meu este foarte frumos si gaurica este atat de sexy si gustoasa ca m-ar linge incontinu, totul a inceput dintr-o seara cand ma futut in cur si am tipat de durere, i-am spus ca ma doare si el continua sa ma futa salbatic in fund, mi-o baga pe toata si ma durea, mai facusem sex anal dar nu asa, mi-o baga putin si se misca usor, in felul ala era placut dar ca in seara aceea nu mai facusem.

Urmatoarea zi ma durea fundul si nu puteam nici sa stau bine in fund, seara cand a venit vroia iar sa facem sex si i-am spus ca ma doare fundul din cauza lui, ma rugat sa-l las sa ma faca bine, adica sa ma linga acolo sa imi treca.
l-am lasat cu o singura conditie, sa nu ma penetreze, ma lins usor si pe anus si pe pasarica, era placut si nu mai simteam durerea din cauza excitatiei, dupa ceva timp ii venea sa ejaculeze ca si-o freca in timp ce ma lingea, am simtit cand sa ridicat si si-a proptit pula in anusul meu, am strigat la el sa nu ma futa in cur si el a zis doar ca se joaca, imi freaca anusul cu pula dar nu mi-o baga.

I-am spus ca daca o baga nu mai vede nimic de la mine, cand a simtit ca ii vine isi tinea pula apasata pe anusul meu, a ejaculat toata sperma in fundul meu, ii simteam sperma cum intra in anus cu presiune era placuta senzatia, simteam cum sperma lui fierbinta imi calma durerea din anus, apoi a inceput iar sa ma linga si sa isi bage degetele in pizda pana am avut si eu orgasm, unul destul de abudent, l-am manjit destul de mult pe mana cu secretia orgasmului, eram si eu extrem de excitata.

Dupa partida de lins ma simteam mult mai bine, nu ma mai durea anusul asa tare, mai simteam doar o mica jena inauntru dar era suportabila, a doua zi nu ma mai durea deloc dar sotul meu continua sa ma linga in anus si sa ma pentreze cu grja sa nu ma doara si de fiecare data isi da drumul in fundul meu.

De ceva vreme ma linge seara de seara, sunt uimita de dorinta lui de a ma linge in fund cu atata pofta.


53 de comentarii:

Alexandru spunea...

buna roxana, mi-ar place sa-ti savurez anusul si pizda ta gustoasa.. ma lasi?

Unknown spunea...

Buna roxana, tare as vrea sa ne gasim la o cafea. Imail. stefans146@yahoo.com

Anonim spunea...

M-a excit foarte tare Roxana când citesc fanteziile tale. Am 20 de ani si vreau sa te fut. Mi se scoala foarte tare când m-a gândesc la tine si am multă sperma când m-a masturbeze citind povestite tale. As vrea sa ne futem o data sa te ling in pizda si cur si sa ejaculez toată sperma mea in tine.

Elena spunea...

ce norocoasa esti, ai un sot bun si futacios :)
eu ma fut singura cu ce gasesc, cel mai mult imi plac bananele, le dau coaja laoparte si apoi imi bag in pizda, o inmoi bine in secretia mea si apoi musc din ea, are gust de sex, ma excita enorm gustul secretiei mele amestecat cu cel de banana.

stefanov spunea...

Buna elena daca nai cu cine face sex contacteazama pe stefans146@yahoo.com

stefanov spunea...

Cautama si nu o sa-ti para rau.

stefanov spunea...

Nu vrei sa gustii un alt fel de banana, una lunga de 21 cm

Andrei spunea...

He he si eu ii fac asta prietenei doar ca fara sex anal, aici nu sunt eu fan :)) Ar trebui sa te uimeasca :)) chiar f. putini barbatii dau limbi in fundulet. Vor doar sa o bage si atat, macho style :))

Anonim spunea...

Roxana vreau sa te fut si sa te ling in cur toata noaptea. Ma lasi?

Anonim spunea...

superba povestirea. dar vreau sa povestesti si despre picioare! adica sa ii faci laba cu talpile picioarelor! sa ejaculeze masiv pe ele. sa ti le linga, sa iti dea cu pula pe talpile tale.

Anonim spunea...

si sa spui despre ungerea talpilor tale cu sperma lui.si despre bagarea talpi tale in gura lui. sau daca ati facut-o cu o prietena acest lucru! chear scri super! te felicit! mi sa sculat de imi venea sa ejaculez din prima! si povestirile cu fundul tau sunt superbe!

Anonim spunea...

Buna Elena,

si tu poti fi o norocoasa,partea cu banana am incercat-o si eu pe 2 din partenerele mele, avea o aroma deosebita,sperma cu banane...mi-ai trezit amintiri placute.
putem vorbi mai multe,daca vrei,pe mail :gulai2gulai@gmail.com

Anonim spunea...

Buna Elena. Te-as linge in pizda o noapte intreaga si apoi te-as saruta cu gura plina de secretiile tale. Si in fund te ling rau cat vrei tu...
Si eu sunt singur ca si tine si ma excita ce ai scris. As vrea sa iti bag bucatica de portocala in pizda si apoi sa o lingem si sa o mancam amandoi si apoi sa iti ling picaturile de pe sani...

Anonim spunea...

Elena, daca vrei sa impartasim fantezii scrie-mi la motorist336@yahoo.com As vrea sa fiu eu in locul bananei sa iti gust pasarica umeda si apoi sa ti-o gusti si tu dintr-un sarut pasional cu mine...

Anonim spunea...

imi place ce scrii..
poate iti va place ce scriu si eu:
https://badboy7711.wordpress.com

astept impresiile tale si ale fetitelor rele care iti citesc posturile..

Anonim spunea...

Vreau sa te vad cum gemi.. sa-mi zici ca ma vrei.. sa-mi spui ca esti curva mea, tarfa mea…fiindca esti..a mea...sa tanjesti la pula mea care zvacneste. Vreau sa o iei in gura,sa o saruti..sa o lingi de la coaie pana la cap,sa o bagi in gat adanc,cu limba scoasa gadilind coaiele,sa imi sugi incet capul,sa iti misti limba in cerc pe cap uitandu-te in ochii mei, imi place cum o sugi…da…iar tie iti place sa ti-o bati pe limba ta pofticioasa si dorrnica..iti place sa ti-o plimbi pe buze,si intre buze… iti place sa o alinti cu limba..sa o scuipi si sa ti-o freci pe fata … sa te porti ca o tarfa cu ea…. mmm iti place la nebuniee …vrei sa mi-o sugi cum nu mi-ai mai supt-o… ai o limba care vrea sa-mi exploreze fiecare colt de pula… Iar eu vreau sa te fut in gura cum nu am mai futut in viata mea …. Vreau ca pula sa iti ajunga in gat,sa culeaga fiecare strop de saliva alunecoasa,sa o freci de buzele tale fine.

Dar te opresc si incep sa iti ling usor perineul iar apoi funculetul..limba mea este atrasa apoi ca un magnet de clitoris… il adulmec..imi place gustul tau.. iti sarut labiile iar apoi imi bag limba adanc in vagin..simt cum ai orgasm, cum vaginul tau se strange in jurul limbii..dar nu ma opresc, iti ating punctul G cu limba pana tipi de placere…
Aaaa….

Apoi te fut.

bad.boy_77@yahoo.com
https://badboy7711.wordpress.com

Anonim spunea...

Vreau,sa faci sex la telefon cu mine,sunt un tanar de 22 de ani,brunet,inalt si vreau sa ne masturbam la telefon.Valabil doar pentru femei si fete tinere,va astept non stop la nr. De telefon:0727977078.rog sezioritate.

ilarie spunea...

doresc sa conversez cu o doamna care a avut un incest.

Anonim spunea...

Id ayrtons20 pt mai multe fantezii

Anonim spunea...

Roxana, mi-as dori si eu sa ejaculez in funduletul tau si apoi sa dai sperma afara sa se preliga pe pizda ta fierbinte... As vrea sa te intalnesc si sa te am o data macar... motorist336@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna elena vreau sa te ling un fund s pasarik pana la orgazm vreau sa iti inghit orgazmul sa faci pipi in gura mea vrei...?

Anonim spunea...

Buna fetelor imi place la nebunie sa dau limbi in fund s pasarica s sa faceti uro in gura mea di marin.daniel2012 astept sa vb daniel pup

Anonim spunea...

Vreau ca o femeie sa ma lase sa o ling in gaura curului si in pizsda si sa isi dea drumul in gura mea tel 0762708415

Anonim spunea...

Caut femei care sa ma plesneasca peste fata sa ma puna sa le inghit flegmele si sa ma puna sa le ling in pizda si in gaura curului pana isi da drumul in gura mea ,0762708415, de asemenea iau la muie si daca ai un cuplu si participa si barbatul.

Anonim spunea...

doresc sa vorbesc cu persoane care doresc limbi in pizda si uro.mihaitzucky@yahoo.com

Anonim spunea...

bravo ai fost tare cu fantezia asta cu futai in fund te mai asteptam cu povestiri fantezii.

Anonim spunea...

Daca este vreo femeie, care are astfel de dorinte, ca Roxana, sa ma contacteze la sgomone@ymail.com

Anonim spunea...

Buna caut doamne din arges sa le ofer ce isi doresc si unde doresc lin pizda si cur nu conteaza virsta eu am 35 de ani suna la 0723883207

Anonim spunea...

buna! sunt Alex,36. sunt absolut innebunit sa dau limbi in fundulet!!!!!
pt discutii ma gasiti pe ym wonderworld4u

Unknown spunea...

Buna caut o fata ptr o relatie si numai. Va las nr meu0745410879

Unknown spunea...

Buna caut o fata ptr o relatie si numai. Va las nr meu0745410879

Anonim spunea...

Duci lipsa? Te ajut eu să ai parte de ceea ce ai citit aici...

Bogdan spunea...

xxxsex922 @yahoo.com...id meu de mess....pentru cine vrea limbi și nu numai....

Unknown spunea...

Buna Elena as frea sati cust sucu cel emani si sa te fut ce zici esti de acord

liviu240 spunea...

ador sa dau limbi in cur si pizda.

ioana viscrianu spunea...

CLARVEDERE si PERVERSIUNI!?
Nu m-as fute cu Borcea nici pemtru toti banii din lume; -sau ???......
Mda.....-toata lumea se fute si suge pula. Sunt lucruri pe care aproape orice om contemporan cu aceasta societate, le face, fara ca inainte sa sune din trambita, sau sa bata darabana. Mai ales noi muierile. Cu toate acestea, de la o muie si-un futai nevinovat consumat in pripa cu un mascul rasat la prima vedere (si cocalar la o a doua) si pana s-ajungem sa fim stigmatizate ca fiind curve in toata puterea cuvantului, e drum lung; sau nu....
-Eu una, oare unde as putea sa ma incadrez!?....
Bis bald!

Unknown spunea...

Îndeplinesc orice fantezie sexoale sunt cuminte și ascultător va aștept doamnelor pe id sexologul2010 va pupacesc

Unknown spunea...

Îndeplinesc orice fantezie sexoale sunt cuminte și ascultător va aștept doamnelor pe id sexologul2010 va pupacesc

Unknown spunea...

Mmmmmmm eu dau de la 6numere in sus pe noapte ce zici te intereseaza un Armasar strasnic Elena nr meu.0755336193 sau alta doamna domnisoara mmmmmmm

Unknown spunea...

SIGUR NU O SA MA DERANJEZE NIMENI

Unknown spunea...

Dute la manastire ioano si nu mai iubi nici o data lumia e plina de pacat parerea mia eu ca barbat adevarat ce sa fac sami tai penisul nu pot eu suntm genul de barbat ce iubeste doar femei si nu bate toba nici nu suna tranbita

Unknown spunea...

Mmmmmmm eu dau de la 6numere in sus pe noapte ce zici te intereseaza un Armasar strasnic Elena nr meu.0755336193 sau alta doamna domnisoara mmmmmmm

Anonim spunea...

Cea mai frumoasa poveste jur mă escorta la maxim când citesc inebunesc de plăcere

Unknown spunea...

Caut fete femei care vor cunilingus cu finalizare si anilingus

Unknown spunea...

Caut fete femei care vor cunilingus cu finalizare si anilingus

Anonim spunea...

Caut femei doritoare de annilingus si sex anal!... Lasati aici un id, un telefon, sau o adresa de e-mail. Dau limbi bune de tot, cu limba mare si carnoasa!

Anonim spunea...

Buna dimineata. Constitutie mare (1.95m), ofer cunnilingus si annilingus la discretie. Imi place maxim, nu ma opresc pana nu gemi de maxima placere! Limba groasa si patrunzatoare... Ador mirosul de anus feminin lins. Vreau sa te asez(i) cu pasarica pe gura mea, imi place mult 69 Domnisoarelor, doamnelor, daca va dorinti limbi pe cinste cautati-ma la gion2016 at yahoo.com
(gion2016@yahoo.com)

PS: caut si amatoare de sex anal si sporturi ude si alte chestiuni un pic extreme.

Anonim spunea...

Hai sa vb pe facebook....
fliper924

Unknown spunea...

As linge o banana dintr-o pizda cind ie excitanta și pe urma s-o înghit ar fi super de gustuasa ie vreo doritoare 0754597856 dați-mi sms

Unknown spunea...

Vreau sa ling o pizda plinuta

Unknown spunea...

Femei grăsuțe sint ling și femei grăsuțe să-mi astupe gurița cu pizde le lor aștept sa ma sunați 0754597856

Unknown spunea...

Ador sa ling savarine la femei plinuțe 0754597856 sunați cu încredere cine ma suna o ling și în fudulet

Anonim spunea...

DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
Dacă vrei să vindeci boala.
Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
Whatsapp: +3550685677099/
+2349046229159