Cum faci sa cresti cantitatea de sperma ejaculata

Vrei sa ejaculezi mai multa sperma sau poate partenera ta vrea asta?

Trebuie sa fie cu adevarat excitat

Daca partenerul tau nu are probleme cu ejacularea prematura, atunci este o persoana ideala pentru o ejaculare puternica si lunga. Trebuie sa te asiguri ca este cu adevarat excitat de la inceput. Asta inseamna ca trebuie sa ii starnesti ambele capuri si sa il faci sa innebuneasca de placere deja din timpul preludiului. Acesta ar trebui sa dureze cat mai mult posibil.

Iti recomand un maraton de sex oral si stimulare manuala. Trebuie sa te opresti mereu chiar inainte de orgasm, astfel incat el sa colecteze o cantitate mare de sperma in testicule, aceasta abia asteptand sa iasa afara prin capul penisului. Repeta acest exercitiu mai mult timp si nu-l lasa sa termine.

Cand testiculele sunt cu adevarat stranse si el incepe sa geama ca are nevoie de un orgasm, lasa-l sa preia fraiele in propriile maini. El ar trebui sa hotarasca singur momentul de ejaculare, ceea ce il va face sa fie si mai puternic. Trebuie sa aleaga, de asemenea, modul in care termina. Practic, lasa-l sa detina tot controlul si permite-i sa-si dea drumul.

Sugereaza-i sa se masturbeze putin inainte ca tu sa termini

Exact, el trebuie sa isi umple testiculele inainte sa termini tu. Nu prea mult, totusi. Doar atat cat sa nu inceapa sa-l doara si sa fie in stare sa se descurce cu miscarile tale. El trebuie sa se masturbeze "in rate" si sa termine intotdeauna atunci cand e "momentul cel mai dulce", nu chiar inainte de orgasm, ci chiar putin mai devreme.

Excita-l trimitandu-i sms-uri. Trimite-i o poza cu tine goala. Spune-i ca vrei sa vezi o poza cu penisul lui tare. Practic, excita-l inainte sa ajungi tu la orgasm, excita-l atat de mult incat cantitatea de sperma va fi deja destul de mare si fara tine.

Spune-i sa "se pastreze" cateva zile

O conditie pentru un orgasm puternic este, de asemenea, sa nu faca nimic timp de cateva zile. Spune-i partenerului tau ca vrei multa sperma si ca nu ar trebui sa se atinga timp de cateva zile. Aceasta este o practica foarte eficienta pentru cuplurile care nu locuiesc impreuna inca. Promite-i ca-i vei permite sa termine pe fata ta sau ca vei inghite tot. Convinge-l sa nu se atinga timp de cateva zile. Fa-l sa pastreze sperma doar pentru tine si pentru ziua in care veti fi impreuna din nou. Ejacularea va fi, fara indoiala, mai mare si mai intensa si partenerului tau ii va sari efectiv capacul deoarece poate, in cele din urma, sa se elibereze.

Spune-i ca ii adori ejacularea

Daca partenerul tau stie ca ii iubesti sperma, cu siguranta va produce mai multa decat daca e convins ca simti repulsie fata de aceasta si o urasti. Psihicul joaca un rol important aici. Un barbat care este constient ca partenera lui abia asteapta pana cand el termina pe fata, in gura sau pe sanii ei, cu siguranta va deveni mai mandru de ejacularea lui decat un barbat care se gandeste ca nu poate acest lucru si trebuie sa aiba grija unde "aterizeaza".

39 de comentarii:

Ana spunea...

ai dreptate roxana, eu il tin pe sotul meu in preludiu vreo 2 ore, cand vine momentul ejaculeaza foarte mult, este super

Claudia spunea...

eu ii spun iubitului meu ca ii ador sperma si ma umple cu o cantitate mare de sperma, ma stropeste peste tot

Marius spunea...

sa inteleg ca femeilor le place o cantitate mare de sperma, Roxana tie iti place multa sperma, o mai inghiti daca este multa?

Roxana spunea...

inghit tot, sotul meu ejaculeaza multa sperma :)
daca partenerul ejaculeaza multa sperma inseamna ca partenera il excita foarte mult.

am cunoscut odata un tip care atunci cand ii mangaiam putin pula, ejacula imediat, si ejacula o canitate destul de mare

schiller spunea...

roxy ador sa-ti citesc fanteziile, mereu ma faci sa-mi frec pula pentru tine! m-ar excita enorm sa o frec in fata ta!

Roxana spunea...

ma excita enorm sa stiu ca o freci cu gandul la mine..

ai ejaculat mult?

eu am avut un super orgasm cu gandul la pula ta ;) am inchis ochii si parca te vedeam in fata mea cum iti freci pula si mai stropit cu sperma pe fata si pe par :)

data viitoare sa mi-o bagi si in gurita si sa iti dai drumul in gurita mea pofticiasa ;)

schiller spunea...

roxy esti o mica tarfa! ma exciti la culme cu perversitatea ta. DA, ejaculez foarte mult cand iti citesc randurile, de multe ori imi sare sperma pe piept pana aproape de gat si uneori pana la barbie. As vrea sa o fac in fata apoi sa ti-o infig toata pana la coaie s-o simti cum pulseaza in gatul tau de curvulita!

Niklaus spunea...

Te provoc ca atunci cand citesti comentariul asta sa spui ce ai pe tine , detaliat .

cristian spunea...

ce parere ai despre tipii bi Roxy ? ;) mie imi place sa-mi ling sperma dupa ce fac laba gandidu-ma ca ma privesti cum sug o alta pula

Roxana spunea...

Niklaus,
in momentul asta am pe mine doar o rochita, nimic altceva

Niklaus spunea...

Hmmm , interesant , deja mi-am imaginat ceva , dar ai fi putut oferi si tu nite detalii despre rochita . ..

ANDRA spunea...

pot sa spun ca sunt o norocoasa, logodnicul meu ejaculeaza o cantitate foarte mare fara sa-l excit cateva zile inainte.
prima oara credeam ca a facut pipi pe mine, ejaculase pe burta mea o gramada de sperma, cand m-am uitat si am vazut ca era numai sperma, am fost putin socata.

marian spunea...

Roxana, de multa vreme imi doresc sa intalnesc o femeie cu care sa imi impart fetisul legat de sperma dar nu am gasit inca. Obisnuiesc sa ma abtin cate 4-5 zile fara sa ejaculez, iar cand ma masturbez sau fac sex aman pana aproape de durere orgasmul. De fiecare data arunc cel putin 10 jeturi puternice de sperma. Asta seara m-am excitat teribil citind blogul tau. Mi am imaginat cum iti ling anusul pe la spate in timp ce tu iti freci clitorisul. Te rog sa iti relaxezi anusul ca sa te pot patrunde cat mai adanc cu limba...in scurt timp ai orgasm iar eu parasesc anusul ca sa ling sucul care iese din pasarica ta. Am pula incredibil de tare iar coaiele stau sa-mi explodeze. De la atata excitatie incep sa iasa picaturi din pula, tu observi si te repezi sa lingi capul, aruncandu-mi o privire perversa. Ma rogi sa iti ofer toata sperma pe care o am in coaie iar eu incep sa-mi frec pula in timp ce tu imi lingi si sugi coaiele intarite. In scurt timp arunc o cantitate imensa de sperma alba, fierbinte si lipicioasa pe fata ta. O aduni cu degetele si o bagi in gura. Nu resist tentatiei si te sarut, plimbandu-mi limba prin gura ta plina de sperma. Apoi inghiti, mai storci o data pula pentru a linge si ultima picatura care iese si imi saruti coaiele. Superb !!!

Roxana spunea...

Marian,
m-ai exciat teribil cu fantezia ta, imi place sa fiu stropita cu sperma pe tot corpul dar si pe buze si in gura.

te sarut dulce acolo unde iti doresti ;)

marian spunea...

ce nebunatica esti! cateodata,daca sunt statut mai multe zile, ejaculez si de 5-6 ori. m-ar excita foarte mult sa te stropesc si sa nu te stergi, sa te fut iar si sa ma uit la tine sa te vad plina de sperma, iar si iar...mmmmmmmmm....

Anonim spunea...

Ai incercat masajul de prostata?

Anonim spunea...

Eu o ling in pizda ppe sotia mea si sare o pizda... E f lung lindicul, mă excita maxim! Ai vreaa sa o lingi si tu Roxy in timp ce te ffut eu?

Andra spunea...

prietenul meu ejaculeaza putina sperma... ca sa-i fac sa ejaculeze mai multa?

Roxana spunea...

intreba-l ce fantezii are si incearca sa le pui in practica si mareste timpul preludiului ;)

Anonim spunea...

Ceau am 22 de ani,sunt dragut,brunet,cand ma masturbez ejaculez multa sperma.daca vreti,sa fac alaturi de voi fetelor sunati la numarul:0727977078.va puup!

Anonim spunea...

Cea mai multa sperma am vazut o la vecinul nostru. Pt discutii id alfonso201

Unknown spunea...

Si eu ejaculez multa sperma ador sai umplu gura de sperma

Anonim spunea...

Imi place sa va citesc comentariile super

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

As vrea sa fiu langa tine Roxana. Sa te dezbrac in timp ce te sarut, sa ma opresc la tine intre picioare si sa-ti ling pizda cu pofta sa imi infing limba adanc apoi sa cobor spre cealalta gaura . Sa te ling in cur dupa care sa preiei tu controlul. Sa imi iei pula...sa o freci in timp ce iti plimbi limba pe ea. O bagi in gura si o sugi din ce in ce mai tare si mai adanc. Incep sa te fut sa o bag adanc in pjzda ta pe la spate tinandu-te de par. O bag din ce in ce mai tare iar tu gemi si urli de placere...simt ca se apropie momentul ...te intorci si imi iei pula in gura o bagi pe toata sugand-o cu pofta ...apoi o freci zambindu-mi pervers si ma rogi sa imi dau drumul.....fata si gura iti este invadata de sperma mea pe care o inghiti cu pofta si imi lingi pula si coaiele minute in sir

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Foarte adevărat - abstinența de cel puțin câteva zile, chiar o săptămână, în combinație cu o alimentație consistentă, creează premisele pentru o cantitate mare de spermă, adică o surpriză foarte plăcfută pentru o femeie care adoră sperma în general, și cu atât mai mult pentru o femeie care adoră să înghită sperma bărbatului. Cere mai mult efort momentan, din partea bărbatului, pentru că din cauza tensiunii sexuale refulate e mai greu să te oprești la timp, mai ales când ai de-a face cu o tipă bunoacă; dar senzația de la final e într-adevăr amețitoare [spre deosebire de orgasmele zilnice], ejacularea în sine e mai lungă, femeia poate obține "frânghii" [jeturi foarte puternice de spermă], lucru care îi poate satisface mai ușor pofta de spermă; iar plăcerea femeii care poate să-și umple stomacul cu o încărcătură consistentă de spermă proaspătă din coaiele bărbatului ei e cu mult mai adevărată. De asemenea, cu cât ejacularea e mai potentă, cu atât bărbatul are nevoie mai multă de atenție orgasmică și post-orgasmică sub diferite forme, depinzând de fetișuri [săruturi dulci, stimularea anumitor zone erogene pentru prelungirea senzației, contact fizic în general etc].

Unknown spunea...

Doresc si eu o fata de 25 max.pana ln 30 gasesc si eu pe blogu acesta astp rsp va pup

Unknown spunea...

Doresc si eu o fata de 25 max.pana ln 30 gasesc si eu pe blogu acesta astp rsp va pup

Anonim spunea...

0766270594

Florian spunea...

buna la toata lumea!

Anonim spunea...

caut o tipa pentru relatie

Anonim spunea...

caut o tipa pentru relatie

Florian spunea...

caut o relatie cu o tipa.

Unknown spunea...

Dau limbi în în pizda 0754597856astept sa dați mesaj și va răspund și la femei grase

Unknown spunea...

Cum reușiți sa gustați ma sperma dupa ejaculare .ca eu nu reușesc niciodata

Unknown spunea...

Știți cumva cum sa gust sperma din pizda soției?sau după titele ei .aveți idei .ca după ce termini știți cum este.

madhurullmer spunea...

WinStar World Casino launches in Maryland at Foxwoods
The $3.7 billion WinStar 대구광역 출장마사지 World Casino is 거제 출장안마 an 11-story high-rise building 세종특별자치 출장샵 in 구미 출장샵 Hollywood, Md., U.S.A.. It opened on April 16, 2019 안양 출장안마 and

Anonim spunea...

DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
Dacă vrei să vindeci boala.
Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
Whatsapp: +3550685677099/
+2349046229159