O noapte plina de sex!

In urma cu ceva timp m-am intalnit cu un fost iubit, mereu l-am indragit, este un tip foarte deschis si pus pe glume oricand, cand ne-am intalnit era cu sotia lui, el are 33 si ea la fel ca mine, am stat putin de vorba si ne-am despartit. Dupa vreo 3 ore imi suna telefonul, era el, vroia sa ne vedem sa mai stam de vorba, i-am zis sa treaca pe la mine cand are timp. Dupa 3 zile m-a sunat, eram inca la serviciu si mi-a zis ca poate trece azi pe la mine, i-am zis sa vina dupa ora 16 ca atunci ajung si eu acasa si sa am timp sa fac un dus.
A venit exact la 4, era in fata blocului cand am ajuns, ne-am pupat si am urcat sus, am intrat in apartament si i-am zis sa se faca comod, am dat drumul la aerul conditionat ca era destul de cald si i-am adus repede un pahar de suc cu gheata, i-am zis sa ma astepte ca intru sa fac un dus repede, in timp ce eram sub dus a intrat peste mine in baie si mi-a zis ca trebuie neaparat sa faca pipi, am zis ok ca oricum noi ne cunosteam foarte bine, eu tocmai ma clateam, a intrat si-a scos madularul din pantaloni si a inceput sa-si faca treaba, cand l-am vazut am simtit un fior pe sira spinarii, el a intors privirea spre mine si mi-a zis ca sunt mult mai frumoasa si mai sexy fata de ce ma stia el... i-am zis sa lase vrajeala si sa iasa din baie dar nu m-a ascultat, a venit langa mine si mi-a zis ca ar vrea sa-mi guste pasarica, i-am zis sa iasa afara ca are o sotie acum si chiar una frumoasa si ar fi pacat s-o insele dar deja eram uda la pasarica dar nu de apa, ma excitase gestul lui de a intra peste mine si revederea penisului care are 27cm sculat, asta stiu ca l-am masurat cand eram impreuna, ii ziceam ca o are mica si el si-a masurat-o.
Si-a bagat penisul in pantaloni si a iesit, m-a asteptat in sufragerie, statea pe canapea doar cu chilotii pe el, a zis ca e cald rau dar aerul conditionat era pornit, m-am uitat la chilotii lui si maciuca lui nu mai avea loc, se facuse mare.
I-am zis sa se imbrace ca nu se va intapla nimic si el in secunda doi si-a dat chilotii jos, am tresarit si am scos si un sunet ciudat dar era un sunet de placere, tot spuneam nu, nu, nu dar in sinea mea vroiam sa sar pe el, el si-a dat seama ca eram excitata dar vroia sa vin eu la el, m-am dus in bucatarie sa mai aduc suc rece, eram pe mine doar cu o rochita care o port dupa fiecare dus ca e larga si racoroasa, il vroiam in mine, ma excitae enorm si mi-am dat jos rochita si m-am dus cu sucul asa goala la el.
Cand am intrat el isi mangaia penisul, se masturba usor, deja nu mai puteam sa respir din cauza excitarii, am pus paharele pe masa si m-am asezat langa el, i-am luat-o in mana si i-am zis sa ma lase pe mine, a inceput sa gafaie de placere, si-a dus si el mana la pasarica mea si ma mangaia usor pe clitoris, eram in al 9-lea cer, am continuat sa ne masturbam unul pe altul pana la orgasm, am simtit ca-i vine si i-am lut-o in gura, mi-a umplut gura cu sperma si am ingitit-o pe toata, am avut si eu orgasm, ma sarutat si mi-a zis ca ii era dor de asa ceva... si asta am facut o noapte intreaga, parca nu ne mai sturam unul de altul.