Sexy Girls Wallpaper

doua super penisuri

am gasit pe net aceaste poze incredibil de excitante (cel putin pentru mine) un penis asa mare nu am mai vazut, sunt atat de mari ca nu le incap in gura fetelor..

Masturbare sub privirile vecinului!

Intr-o seara cand ma masturbam am observat ca cineva din blocul de vis-a-vis ma urmarea, toata chestia asta m-a excitat foarte mult si m-am asezat in asa fel sa ma poata vedea mai bine, mi-am desfacut picioarele larg si am continuat sa ma mangai pe pasarica, imi mangaiam usor clitorisul si cu cealalta mana imi maingaiam sanii, eram din ce in ce mai uda jos, mierea pasaricii mele se prelingea peste anus, mi-am bagat un deget intre labii si apoi l-am lins... era asa de gustoasa pasarica mea si atat de excitata, am mai luat putina miere dintre labiile mele si mi-am dat pe buze si apoi mi-am lins buzele cu limba...


Cel care ma urmarea incepuse sa se masturbeze, se vedea cum i se misca o mana, isi freca madularul, eu am inceput sa ma fut cu un deget in vagin, apoi cu doua si am ajuns sa-mi bag patru, ma futeam cu toata palma... eram atat de excitata si vroiam sa am orgasm odata cu vecinul meu de vis-a-vis, m-am intors cu fundul la el si imi bagam pe la spate un deget in anus si cu cealalta mana imi frecam lindicul, am observat ca vecinul se misca c-a si cum ma penetra el pe la spate... simteam ca nu mai pot, imi venea un orgasm puternic si plin de placere, vecinul era si el pregatit sa ejaculeze la cum isi freca sexul... in cateva secunde am vazut cum geamul era stropit de sperma lui, am avut si eu orgasm imediat, eram foarte excitata si cand am vazut ca vecinul ejacula pe geam si sperma se prelingea usor in jos nu am mai rezistat si am avut si eu orgasm, am avut unul puternic si ud... m-am intins pe pat si am stat cateva minute asa goala si cu picioarele desfacute spre vecinul meu, el a continuat sa se uite la mine.. am iesit din cadru imediat ce m-am dus sa fac un dus, m-am uitat dupaia din bucatarie unde era lumina stinsa sa vad ce face, isi stergea geamul de sperma... m-am dus in dormitor si am tras draperiile si nu a mai vazut nimic, a doua zi l-am observat cum se uita pe geam spre mine dar nu ma vedea prin draperii, poate cu alta ocazie... mai vedem ;)

Valentina Wallpaper