Amor cu fiul meu!

Buna Roxana, iti scriu aceste randuri pentru al posta pe situl tau, imi plac mult povestirile tale. Eu am 39 de ani, sunt din bucuresti si am un baiat de 20 ani, locuim doar noi doi intr-un ap. de 2 camere, tatal baiatului nu mai sta cu noi de 5 ani, ne-am despartit din motive mai putin imortante pentru cititorii tai.
Cu fiul meu fac amor de un an si ceva, totul a inceput intr-o seara cand eu eram foarte excitata si el nu era acasa, am inceput sa ma masturbez dar intre timp a venit si el, a intrat usor ca nici nu l-am auzit ori eram eu prea concentrata la ce faceam.
A intrat si a venit spre sufragerie unde eram eu, eu ma masturbam cu foc intinsa pe canapea cu picioarele larg desfacute, sa oprit in usa si ma privea, eu eram cu ochii inchisi si nu l-am vazut, intre timp el si-a scos penisul din pantaloni si a inceput sa-l frece.
La un moment dat am deschis ochii si l-am vazut, isi freca penisul energic, a vazut ca ma uitam la el si a tresarit, sa oprit si m-am oprit si eu, i-am zis sa vina la mine, sa se aseje pe canapea langa mine sa vorbim, si-a bagat penisul in pantaloni si sa asezat langa mine.
L-am intrebat ce facea, de ce se masturba odata cu mine, el a raspuns ca la excitat foarte tare imaginea cu mine intinsa pe canapea, cracanata si gemetele mele, i-am zis ca e normal sa se intaple asta ca sunt femeie dar totusi sunt mama lui.
El mi-a raspuns ca sunt o femeie foarte frumoasa si ca ma mai privea cand faceam dus sau cand ma schimbam, si ca isi doreste sa ma sarute, i-am zis ca totusi sunt mama lui si ca nu ar fi normal sa ne sarutam ca doi iubiti, l-am intrebat de prietenele lui daca sa culcat cu ele, daca le saruta, a zis ca da dar niciuna nu este asa de frumoasa, ingrijita si sexy ca mine.... i-am zis ca ma vede asa pentru ca sunt mama lui iar el a zis ca nu daia, ca ma iubeste foarte mult si nu se uita la mine ca la mama lui ci ca la o femeie, atunci l-am intrebat ce isi doreste de la mine si mi-a raspuns cu o voce rusinoasa ca se gandeste mereu la mine cum ma linge intre picioare si ca isi doreste mult sa ma linga acolo jos.
I-am zis ca sunt mama lui si ca nu e normal sa se intample asa ceva, atunci el a zis ca macar sa-l las sa ma mangaie cu degetele acolo jos.
M-am gandit putin si i-am zis ca ok dar doar odata dar fara sa ma linga, sa luminat tot la fata si mi-a zambit intreband daca poate chiar acum, sa termine el ce am inceput eu... si am zis ok, hai s-o facem acum (ma gandeam ca o face si gata, incheiem acest subiect) m-am intins pe spate, am inchis ochii si mi-am desfacut picioarele, l-am simtit cum tremura de placere cand mi-am desfacut picioarele, ma atins usor cu degetele pe parul pubian si sa intins usor langa mine, apoi usor, usor se ducea cu degetele spre clitoris si labii, am tresarit cand mi-a atins clitorisul, a inceput sa-mi maseze usor clitorisul, imi placea cum ma mangaia, parca stia cum imi place, incepusem sa ma umezesc intre labii, am simtit cum si-a bagat mana cealalta in pantaloni sa-si scoata penisul, la scos si a inceput sa se masturbeze, ma excitase toata intamplarea asta si ma excita foarte bine fiul meu cu degetele lui descurcarete cu lindicul meu, la un moment dat si-a luat degetele si lea lins, cat ma excitase gestul lui.
Era transpirat tot, ma masturba si pe mine si pe el, mi-am dus mana la penisul lui sa-l iau sa-l frec eu, sa se concentreze mai bine la pasarica mea, mi-a vazut gestul si mi-a luat mana cu mana lui si a pus-o pe penisul lui, era infierbantat si tare dar... si foarte mare, ma facut sa-mi deschid ochii, avea un penis enorm, cred ca de la mine a mostenit asta ca si eu am niste labii foarte carnoase si mari ca tatal baiatului nu avea ceva iesit din comun in pantaloni.
Eram foarte excitata, eram mangaita de fiul meu si eu ii masam penisul lui, ma udasem foarte mult, incepusem sa gem si sa nu mai tin cont ca langa mine era fiul meu, ii masam sexul cu miscari repezi, repezi, el la fel, se juca cu pasarica mea nebuneste, vroiam mai mult si el la fel cu siguranta, i-am spus sa ma linga, nu a ezitat nici o clipa, imediat a ajuns cu limba intre labiile mele, cu limba imi lingea clitorisul si cu doua degete intra in pasarica mea, mia bagat cealalta mana pe sub rochita sa imi maseze si sanii, ma inebunise de tot, l-am oprit si l-am trantit pe jos, m-am pus peste el in pozitia 69 sa-i sug si eu sexul.
Am avut orgasm imediat pe gura lui, nici el nu a mai rezistat si si-a dat drumul in gura mea... a fost atat de bine, de atunci facem asta aproape zilnic.

Cu drag, o anonima din bucuresti

93 de comentarii:

Anonima, 40 ani spunea...

foarte misto, am trait si eu ceva de genul asta cu fiul meu cand era mai mic, l-am lasat sa se frece de picioarele mele, am rupt cateva dresuri cu el dar a meritat, ii placea sa ejaculeze pe picioarele mele si il mai lasam sa imi suga sanii, atat, mai mult nu.
Acum e insurat si are o sotie foarte buna, ma inteleg extraordinar cu ea.

Anonima, 40 ani spunea...

roxana o sa-ti trimit si eu ceva sa publici, povestea mea cu fiul meu, te sarut

angi spunea...

buna Roxy, eu sunt Angela din timisoara si am avut o experienta de acest gen, cu mama mea, poate iti povestesc odata.
imi place situl tau, desii sunt casatorita tot ma masturbez, imi place si e o placere numai a mea.. te pup dulce

ema spunea...

buna draguta, am citit povestioarele tale si am vazut ca iti trimit si cititirii povestioare, eu vreau sa iti trimit una f.f. interesanta... am facut sex virtual cu fiul meu fara sa stiu, am aflat mult mai tarziu..

nicola.roxy spunea...

Astept povestirile voastre pe nicola.roxy@yahoo.com

catalin spunea...

misto rau povestirile citititorilor tai, iti trimit si eu o povestioara si poate si vb. in privat.
te pup roxy

Calin Labagiul spunea...

super, super, super...

Anonim spunea...

mistooooooo tare as vrea sa vb cu cu anonim de 40 ani pe mes lory_iuly2002

Anonim spunea...

Frumos...Imi place sa vb despre incest cu persoane mature...Asa ca daca esti femeie si ai 40 de ani(in sus)adica 45...50...60...Si stop...Atunci da-mi un add la id-ul gigoloffline...Va astept cu drag.

Anonim spunea...

Mi-ar place sa imi fac laba in fata ta.

Anonim spunea...

Frumos si foarte excitant poate vrei sa vb pe messenger id-ul meu e bbigxxxddick imi plac incesturile

Anonim spunea...

add bluewrestler pt discutii

Anonim spunea...

vreau sa vb despre incest cu femei mature care au facut sex cu fii lor.id meu, soryn_1969

jaak spunea...

am citit cu interes aceasta fantezie si tin sa spun ca-i foarte reusita si foarte bine prezentata am fost captivat ca si cum as fi citit cel mai bun roman deabea astep alte postari

Anonim spunea...

Fantezii..Incest...Are cineva?Add la id-ul:mafiothuu

Anonim spunea...

fantezii cu cumnate nu aveti ?

Anonim spunea...

Hm,nu e rau...Daca e adevarat ceea ce ai scris...Te rog da-mi/fa-mi un apel/mesaj la:0734312525.

Anonim spunea...

Buna roxy.sunt catalin cum pot sa imi fac si eu cont aici?

Anonim spunea...

Incest...Id-ul meu:impohlo

Anonim spunea...

Buna roxy...nu mai spui nimic?

Anonim spunea...

Bună!
Dă-mi te rog:
-Add la id-ul:irikuri
-Apel/mesaj la:0751875481

Anonim spunea...

Felicitări!
Ești:Femeie...Ai facut sex cu fiu?
Atunci dă-mi add la id-ul:cryistiy
Să te"spovedești"la mine.

Anonim spunea...

Imi plac povestile/fanteziile/real cu incest. Daca esti fata/femei intra pe id meu de ym cristyd2008 .am si eu o experienta...

ilarie spunea...

mi-ar face placere sa dialoghez cu o femeie care a fcut sex cu fiul

Anonim spunea...

Buna seara, si mie imi plac povestirile cu incest, acum nu stiu cate sunt adevarate

Anonim spunea...

Ahh , m-am excitat la maxim. Roxy , ai vrea sa facem 69 sa ne lingem reciproc in păsărica..ahh , cu o mana tastez si cu una :x

ilarie spunea...

mi-ar face placere sa dialoghez cu o femeie care a facut sex cu fiul, ID ionmilea48

Anonim spunea...

Daca esti mama si ai facut-o cu fiu...E perfect.
Da-mi un add la Yahoo!Messenger:ubithul
Da-mi un apel/mesaj la telefon:0773858228

Anonim spunea...

Credeam ca doar eu am facut sex cu mama! Se culca linga a mine cind eram mic si cind am mai crescut eram foarte curios sa vad cum arată o pizda.Pe vremea aia nu exista internet: ) Ii ridicam chiloteii cind adormea si uneori chiar o atingeam! Intr-o noapte s-a trezit si m-a prins cu mina la pizda ei. In loc sa se supere s-a intors cu spatele, mi-a luat pula care era deja sculată si si-a bagat-o! Am ejaculat instantaneu! Așa am futut-o prima data daca asta se poate numi futut! Am continuat multi ani. Ii plăcea sa o facă in fiecare seara! Tata nu mai putea... Imi aduc aminte cu placere! Aveam 13 ani cind mi-am pierdut virginitatea cu mama!

Anonim spunea...

Buna Angela...si yo am avut o astfel d experienta...sunt Diana...ai vrea sa povestim?

Anonim spunea...

povesteste-mi mie Diana, daca nu te deranjeaza... ma numesc Dan. sint curios sa cunosc experienta ta. Merci!

Anonim spunea...

Buna Diana! M-ai dus in al 9 lea cer cu povestioara ta.eu sunt tot din iasi si mi-as dori sa discut cu tine macar prin mesaje.as vrea sa te cunosc mai bine.Doamna Roxy daca ma poate ajuta cu o adresa.Va pup

Anonim spunea...

excitanta

Anonim spunea...

Id dodo_8046 astept femeile mature sa vorbim...

Anonim spunea...

Buna!
De la mine catre persoana care a scris:
Yahoo!Messenger:lingpizdee
De la mine catre persoanele care au fantezii:
-Mama.
-Matusa.
-Sora.
-Bunica.
Yahoo!Messenger:lingpizdee

Anonim spunea...

Buna!
Esti mama:40-55 de ani?
Ai facut/faci incest(sex)cu fiu?
Atunci...Da-mi add.
Yahoo!Messenger: pularosu

Anonim spunea...

Id-ul meu pularosu add sa vb...

Anonim spunea...

Cine vrea sa auda cum um fututo pe mama 0757713293

Xside34 spunea...

Eu as vrea sa aud.ma excitant foarte mult incestul

Xside34 spunea...

Bună.sunt un bărbat de 34 de ani.lucrez ca șofer pe tir afara.și îmi doresc sa găsesc o soție care adora sa fac incest andrei_322000@Yahoo.ro

Xside34 spunea...

Bună.sunt un bărbat de 34 de ani.lucrez ca șofer pe tir afara.și îmi doresc sa găsesc o soție care adora sa fac incest andrei_322000@Yahoo.ro

Unknown spunea...

Si eu am pipăit pe verisoara mea de 13 ani la putza se dormea dusa

Unknown spunea...

Si eu am pipăit pe verisoara mea de 13 ani la putza se dormea dusa

Unknown spunea...

Si eu am pipăit pe verisoara mea de 13 ani la putza ea dormea dusa am băgat degetul la ea in pizduta si ma jucam ca un nebun in pizda verisoarei la un moment ai scos degetu si am zis sa sărut pizda ei rozalie si scumpe si de atunci o iubesc foarte mult si nu o las nici la wc sa stea linistite

Unknown spunea...

Si eu am pipăit pe verisoara mea de 13 ani la putza ea dormea dusa am băgat degetul la ea in pizduta si ma jucam ca un nebun in pizda verisoarei la un moment ai scos degetu si am zis sa sărut pizda ei rozalie si scumpe si de atunci o iubesc foarte mult si nu o las nici la wc sa stea linistite

Cristi0191 spunea...

E PE AICI...O MAMA CARE FACE SEX CU FIU?
TELEFON:0770181080.

Anonim spunea...

Se poate sa ne cunoastem? Sa vorbim? aidiul meu este fantezi.erotice_23 te astept cu drag

Anonim spunea...

vreau sa cunosc o femie care face sex cu fiul ei sau o doamna care face sex cu fiica ei incestul este punctul meu slab si imi place la nebuinie id meu este IULIAN.CRISTIAN76,VA ASTEPT,sa vb.

Anonim spunea...

Incest.
Discutii...WhatsApp:0770181080.

Anonim spunea...

vreau sa cunosc o doamna care face sex cu fiica si eu sa fac sex cu amandoua

Mihăescu Florin spunea...

Anonima , 40 ani se poate sa vorbim pe facebook? sau messenger? Te rog da un raspun numele meu pe facebook este Caut Cuplu am o masca alba la profil si aidiu de mess este fantezi.erotice_23 astept un raspuns te rog

Mihăescu Florin spunea...

Super

Anonim spunea...

Salut si eu am facut sex cu mama vitrega ,costycorleone6@gmail.com

Anonim spunea...

Salut,eu fac sex cu mama !
Costycorleone6@gmail.com

Anonim spunea...

Salut,eu am facut sex cu mama vitrega !
Costycorleone6@gmail.com

taifun2012 spunea...

buna dimineata.
si eu aveam fantezii cu mama mea cand eram adolescent. nu sau concretizat niciodata.
as dori sa cunosc o femeie ce are fantezii cu incest sau care a facut sau face incest. pentru prietenie, pentru o relatie pe tremne lung, pentru casatorie! allexxandru79@yahoo.com sau vodafone 0732279002 (poti suna la orice ora)

Anonim spunea...

Bună:Mămicilor!
Salut:Fiilor!
Un site excelent...Felicitări!Administratorului.
Sunt nou pe aici...
Caut:
Persoane de sex:F/M care au făcut incest 100% real!
✓Mamă+Fiu!
✓Mătușă+Nepot!
Dacă ai:
*Poze!
*Filmulețe(2-4 minute)
Te aștept pe email:viprivate@yahoo.com
Yahoo Messenger:viprivate
Cer/Ofer...SERIOZITATE!
Mulțumesc!
Îmi PLAC persoanele de sex:F(45-60)de ani!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Salutare,lume!
Sunt administrator al grupului:ChatOnline.Ro
Accesați/distribuiți link-ul:
https://chat.whatsapp.com/IpJGahQGiCU7xNbvoYsnGF
Vă aștept...

Anonim spunea...

Email: crazy.ro@yahoo.com
Cine vrea să vorbim despre incest?

WhatsApp spunea...

Discuții...Incest?
Email:gentleman.ro@yahoo.com

Mihăescu Florin spunea...

WhatsApp nr meu - 0747523055 vorbim acolo

Cristiansen spunea...

Antro zi cand sotia erea la service am futut fica vitrega si am lasato gravida

Unknown spunea...

Buna angi mo ar place sa vb.

Anonim spunea...

Discuții Incest:wow.ro@yahoo.com
Asigură-te că pe lângă conversații ai și dovezi:Fotografii/Filmulețe de la gât în jos
Vă aștept

Unknown spunea...

Imi place ceeea ce citesc.sunteti cele mai sincere ființe,o discutie ca intre doi adulti se poate??Adrian

Unknown spunea...

astept doamne mature pt fantezii si sex facebook borok patryk poza goala.

Unknown spunea...

Mo ar place sa te cunosc 0729370297

Unknown spunea...

Mo ar place sa te cunosc 0729370297

Unknown spunea...

Buna angi mi ar place sa te cunosc 0729370297

Anonim spunea...

Salut
Fac un grup(WhatsApp)
Ești interesat?
Trimite un email:wow.ro@yahoo.com
Scrie în email numărul de telefon(Adăugare-Grup-WhatsApp)
Atenție!
Ceea ce vei scrie în grup,este necesar și o dovadă(fotografii-filmulețe)fără față...
Mulțumesc!
Vă aștept!

Unknown spunea...

Și eu am futut sora când eram mai mic

Unknown spunea...

Am făcut și cu fica vitrega in casa când soția făcea baie ei făceam sec oral cu fica ei

Viprofessional spunea...

E pe aici cineva care face incest cu următoarele persoane:
-Soră
-Mamă
-Mătușă

Ai fotografii/filmulețe(de la gât în jos)?
Contactează-mă:wow.ro@yahoo.com
Aștept un e-mail cu un număr de telefon
WhatsApp

Cristiansen spunea...

Si eu fut fica vitrega pe ramona de 5 ani
Imi place cind isi da drumul in gura mea

Cristiansen spunea...

Discuti incest
0751028476

Unknown spunea...

De unde esti, poate reusim sa ne cunoaștem !

Viprofessional spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristiansen spunea...

Sunt din vâlcea
Vreau să povestesc cum am futut fica vitrega pe Ramona si o ling in pizdă

Cristiansen spunea...

Fac incest cu fica vitrega
0751028476

Unknown spunea...

De unde esti, as vrea sa ne cunoastem, poate o facem in trei

raul spunea...

am si eu mai multe cazuri reale004915775634414

Anonim spunea...

am mai multe cazuri reale cu mama,004915775634148 numarul de mai sus e gresit

Anonim spunea...

Am avut și eu o experiență de genul pe când aveam 13 ani cu meditatoarea la ea acasă. M-a lăsat să îi studiez corpul si m-a învățat cum să masez clitorisul cu degetul cum să îl ling, cum să masez picioarele unei femei cum sa le sărut, cum să sărut, m-a masturbat și mi-am dat drumul pe tălpile ei îmbrăcate în dresuri negre lucioase, lua sperma cu degetul de pe tălpi și o gusta și înghițea, se vedea pe chipul ei că îi place. În două minute s-a făcut iar par și mi-a spus să mă urc pe ea și mi-a prins penisul sculat și îl plimba ușor printre labii, se udase foarte tare, l-a fixat în dreptul găurii și zice împinge și am început să intru ușor în ea, se mișca odată cu mine, dădea niste contre frumoase, fiind prima data când simțeam o păsărică nu a durat mult și mi-a venit a doua oară, m-a simțit și zice sa o scot când spermez, dar eu nu am ascultat nu am mai ținut cont și m-am lăsat dus de val și mi-am dat drumul în ea, a fost experiența vieții ceva de nedescris.

Anonim spunea...

Datorită experienței mele de la 13 ani, aș vrea să ofer aceeași plăcere și cunoaștere totodată unui puști de aceeași vârstă care am avut-o eu la momentul respectiv. Soția mea cunoaște experiența mea și am intrebat-o dacă ar fi de acord sa se lase studiata de un puști bineînțeles care știe să păstreze un secret la fel de bine cum l-am păstrat și eu până în momentul de față și mi-a spus că este de acord și că pentru a face un băiat fericit și să cunoască cum arată o femeie se lasă studiată pipăită etc. Dacă e cineva din Constanța care cunoaște un puști de 13 14 ani care nu e pus în temă cu corpul unei femei în realitate, nu pe net sau reviste, să lase o modalitate de contact inclusiv skype

Anonim spunea...

DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
Dacă vrei să vindeci boala.
Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
Whatsapp: +3550685677099/
+2349046229159

Anonim spunea...

Imi place, est excitant...

Anonim spunea...

Salutare!
Cine(a făcut)face incest cu...?!
-Sora...
-Mama...
-Mătușa...
Ai o dovadă că(ai făcut)faci...?!
-Fotografii(în diferite poziții)goală...?!
-Filmulețe(în diferite poziții)când te joci cu ea în pat...?!
Atunci te aștept,instalează aplicația:Signal-mesagerie privată(Magazin Play)
Aplicația este 100% gratuită,ba mai mult e fix ca WhatsApp-ul...
Adaugă în agenda telefonului(SIM)
Telefon:0720252543(fără apeluri și mesaje)
Vă aștept...
CER și OFER...SERIOZITATE și ÎNCREDERE!
Mulțumesc!

Anonim spunea...

Eu de la 8 ani am inceput sa imi frec pula cu gandu la prietena mamei mele. Timp de 2 ani am am rupt pula de placere cu gandu la maria care avea 47 de ani. Eram atat de excitat ca vroiam sa stiu cum miroare pasarica ei in varsta si sa stia si ea sa vada ce nu cred ca a mai existat ca la 8 ani sa mi se scoale pula dupa ea...as fii vrut sa isi dea seama si sa isi bata joc de mine cand se ducea pana la baie sa ma bage cu ea si sa ma sarute sa ma intrebe daca vreau ii simt saliva si sa se aseze in gura mea...si sa ii zic mami...te rog...ia si gusta pizda in in varsta ..sa isi dea drumu in gura mea si sa imi zica cat de muista e cum sia dat barbatii in pizda ei dar si ea sia dorit un copil ca mine sa il bag si eu in ea usor sa ma doreasca. Scriu si am emotii simt fluturi in stomac. Am 35 de ani constanta si nu e zi care sa nu ma masturbez de cel putin 3 4 ori pe zi cu filme porno femei mature de peste 50 60. Sunt divortat si sunt o persoana foarte sexuala. Sa ma sarute si sa imi zica ca prima oara cand imi vine sperma sa imi dau drumu in gura ei sa se faca ca se duce pana la magazin sa revina la bucatarie si sa sa se sarute pe obraz cu maicamea sau sormea...sa nu stie nici ele..sa scoata putina sperma din gura cand le pupa pe obraz. Sa ma umileasca sa imi zica sunt un copil nebun care daca aude mama ma pedepsteste...dar daca sunt copil cuminte cu ea poate o face intrun fel sa ii zica ca vrea sa o atinga pe mama sa lase ceva uitat si poate e de acord sa o vad si eu pe curva de mama care se vede prin pantalonii ei pasarica umflata...as vrea sa le prind si sa ma sperii ca si cum sa se panicheze sa se rusineze si mama sa vina dupa mine si cand nu se asteapta sa ii zic ca am avut fantezii de la8 ani cu prietena ei si ca vreau sa simt o pasarica in varsta in gura mea.. Sa imi dea macar chilotii ei ai mamei mele sa ma lase sa ii ling s sa imi dau drumu cand ma gandesc la ea si la prietena ei...si sa ma duca la ea si sa ii zica ca ramane secret si ca sa ma sarute sa sa isi bata joc de mine sa ma umileasca mama si cu ea sa se urce amandoua pe fata mea sa isi dea drumu sa ma scuipe si sa imi zica ca sunt un nenorocit de copil de aproape 9 ani caere mi se scoala pula la mama mea si ca sa imi fie rusine...sa ma oblige sa o ling in cur si sa ii zica lu maria sa ia de pula de la spate sa ma suga dar nu mult...sa imi zica daca vreau sa il bag in ea ? in propia mea mama ? sa ma lase decat capu sa ma impinga sa ma scuipe sa ma faca nenorocit si sa vin la gura ei sa se guste si ea cu capu de la pula mea de aproape 9 ani..1 an de zile m ma mastrubam de 8 10 ori pe zi ca a inceput sa mi se ingroase pula..vreau ca mama mea sa ma futa si sa imi zica ca sunt cel mai nenorocit si ca sa imi fie rusine ...sa ma intrebe ce imi place cu adevarat ? sa ii zic ca as vrea sa vad femei in varsta de peste 60 de ani sa le ating tatele lasate si mari si groase ca numai pot ca simt fluturi in stomac...si ca cum e posibil la 9 ani sa vreau femei de peste 50 ? sa ii zic adevaru ca tatal meu cand a venit din voiaj a, gasit caseta video porno care a ascunso in bucatarie sus pe dulap si era cu femei mature..si am lasat caseta sa mearga si lingeam televizoru cand le vedeam pasarica batrana si cum intra pula in ele. E real si acuma cand scriu am fluturi in stomac si nu exista sentment mai puternic sa pot sa am asa ceva


Daca cineva este din constanta si sia dorit sau ar vrea sa aiba iubirea asta cu mine sa imi zica fiul ei sa imi dau drumu in pasarica lu mami meu.

Am 35 ani arata bine ma puteti contacta. Doar sa fiti mature. NU ma exista tinerele. Majoritatea dupa 20 de min va saturati. WEU am nevoie de ore de iubire

Ma puteti contacta la mail michaelharperind@gmail.com

Anonim spunea...

Anonimă te aștept pe feizbuc să vb pe mes
Borok patryk
Poză dezbrăcat dar cu chestii de doctor pe gât

Anonim spunea...

Vă aștept pe feizbuc
Borok patryk

Anonim spunea...

Privat pe mesenger Borok patryk

Anonim spunea...

Am o pula super faină și mare o fac și cu cupluri